6720 Szeged, Aradi Vértanúk tere 2.
+36 20 376 8690
ipc.szeged@gmail.com

Felvételt hirdet a Gál Ferenc Főiskola!

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Created with Sketch.

Felvételt hirdet a Gál Ferenc Főiskola!

Idén is felvételt hirdetett a Gál Ferenc Főiskola, amely augusztustól immáron egyetemként várja az érdeklődő fiatalokat! A szegedi székhelyű Teológiai Karra most lehet jelentkezni, így amennyiben van olyan érdeklődő, aki a későbbiekben szívesen vezetné Jézushoz a fiatalokat hitoktatás keretében, számukra ez egy remek lehetőség!

2020. július 9-ig minden felvételiző alakíthatja a felvi.hu-n megadott jelentkezési sorrendjét, hogy hova jelentkezik első helyen és hova a továbbiakban, így aki nem első helyen jelölte meg az intézményt, az még változtathat: számára is lehet első helyen a GFF!

A hitéleti szakokra most kell jelentkezni, ami érint érettségizetteket és más alapdiplomásokat is.

Miért ajánlják a hitéleti szakokat? Közvetlen a jelentkezés, belső alkalmassági felvételi lesz, nem kell emelt szintű érettségi és nyelvvizsga, az osztott (4-6 féléves) MA-hoz bármilyen alapdiploma megfelel. Várják azokat is, akik most vették át oklevelüket nyelvvizsga alóli felmentéssel, most MA diplomát is szerezhetnek!
Mit ad az intézmény? Állami ösztöndíjas vagy alacsony díjas képzéseket, külföldi ösztöndíjakat, keresztény közösséget, ahol személyes vezetés, nyelvtanulás, nyelvvizsga lehetősége várja a keresztény fiatalokat és diplomásokat! A szegedi Teológiai Kar mellett SzarvasonBékéscsabán és Gyulán is indítanak államilag elismert diplomát adó teológia, katekéta, hittanár-nevelőtanár, karitász, egyháztörténet BA és MA szakokat.

Szakirányú továbbképzéseikre is lehet még jelentkezni!

Mentálhigiénés képzésünk bárkinek, pedagógus továbbképzések szakvizsgájukra készülőknek hasznosak. Várják a köznevelés mellett a szakszolgálatoknál dolgozó diplomásokat is! Elmélyült ismeretek, hasznos tudás, kiváló oktatók, mérsékelt költség, támogató környezet, összetartó közösség várja a jelentkezőket.

 

Amennyiben van olyan fiatal, érdeklődő a köreinkben, aki a későbbiekben szívesen vezetné Jézushoz a fiatalokat hitoktatás keretében, számukra ez egy remek lehetőség, bátran továbbítsuk Nekik!