6720 Szeged, Aradi Vértanúk tere 2.
+36 20 376 8690
ipc.szeged@gmail.com

face2Face Eucharisztikus Imaest

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Created with Sketch.

face2Face Eucharisztikus Imaest

“Öntsétek ki előtte szíveteket, Isten a mi menedékünk.” (Zsolt 62,9b) – mottóval rendeztek face2Face Eucharisztikus Imaestet a szegedi Dóm Látogatóközpontban, ahol közel százhuszan vettek részt. Az est szervezője ezúttal is a szegedi Föld Sója Karizmatikus Ifjúsági Közösség volt, a zenei szolgálatot pedig a Szabad-ON katolikus dicsőítő közösség végezte.

Az imaalkalom alatt Laczkó István atya, mezőberényi plébános tartott elmélkedést. Arra hívta fel a jelenlevők figyelmét, hogy mekkora áldásokkal teli az, amikor Isten előtt megállunk, megvalljuk gyengeségeinket, és a bűnbánatban részt veszünk. „Ő már ismeri a bűneinket, de mindezek ellenéra arra bíztat, hogy járuljunk Hozzá, hogy megtisztult szívvel lehessünk jelen a világban.” – tanított a plébános. A face2Face imaest tanúságtevője Kalmár Éva, a közösség tagja volt, aki arról beszélt, hogy megváltozott az élete egy szentgyónás alatt.

A dicsőítés és Szentségimádás alatt, végig lehetőség volt a szentgyónásra, amelynek az este folyamán kiemelt szerepe volt.